Voorwaarden (Wholesale)

Voorwaarden groothandel (Wholesale)

Bij het bestellen van goederen, voldoen klanten automatisch aan onze handelsvoorwaarden;

Het kopen in de groothandel is alleen mogelijk voor bij de KvK geregistreerde bedrijven.

Voor Nederlandse klanten zal 21% Nederlandse BTW worden opgelegd. Dit geldt ook voor niet-Nederlandse klanten die niet beschikken over een Internationaal BTW (VAT) nummer.

Een groothandel inkoop dient een minimumwaarde van 300 € excl. btw te hebben.

Goederen kunnen via email besteld worden. Pure Clothing Company geeft z.s.m. antwoord over de voorraad en e-mailt de Pro-Forma factuur (met verzendkosten indien de goederen niet worden opgehaald).

Zodra de Pro-Forma is voldaan, zullen de goederen worden verzonden en de factuur worden gemaild.

Zie ook het kopje Verzending onderaan deze pagina.

I.v.m. klantprotectie zou een order niet geaccepteerd kunnen worden indien Pure Clothing Company reeds aan andere winkeliers in hetzelfde gebied levert.

Goederen kunnen ook opgehaald worden in Pure Clothing Company’s loods in Kwadijk. Er kan worden gepind of contant worden betaald.

In het geval dat een factuur van opgehaalde goederen per bank mag worden betaald, moet het totaalbedrag binnen 14 dagen na factuurdatum voldaan zijn.

Indien een factuur niet binnen 14 dagen is betaald, kan een boete van 2% van het totaalbedrag worden opgelegd.

Goederen blijven eigendom van Pure Clothing Company totdat de betaling volledig voldaan is.

Annuleren, ruilen of retourneren is niet mogelijk.

Foto’s van producten op deze site kunnen enigszins afwijken qua kleur van de echte kleuren vanwege schermresolutie. Pure Clothing Company probeert te bewerkstelligen dat alle kleding correcte maatvoering heeft, maar kan hiervoor geen garantie geven. Klanten accepteren 10% verschil in kleur en maat voor alle artikelen zodra ze een bestelling/aankoop doen.
Alle producten zijn handgemaakt en daarom kan het voorkomen dat bvb een kleurstelling of weeflijn niet precies hetzelfde is als de foto(s) op deze site. Dit gegeven word geaccepteerd bij het bestellen/aankopen.

Als een product volgens de klant niet voldoet, kan binnen 5 dagen na ontvangst van de goederen per e-mail, inclusief fotobewijs, worden gereclameerd. Latere reclamaties worden niet geaccepteerd. Als een reclamatie wordt geaccepteerd, lost Pure Clothing Company dit op door de desbetreffende artikelen te ruilen met andere artikelen.

In geval van een geschil, is de Nederlandse wet van toepassing, met uitzondering van het Weens koopverdrag. De rechter van Amsterdam zal worden aangewezen om het geschil in behandeling te nemen.

Verzending

De prijzen voor verzending worden berekend naar gewicht en bestemming.

De levertijd kan langer zijn door factoren die Pure Clothing Company niet kan beheersen, zoals pandemieën, lokale stakingen, natuurrampen, oorlog, overheidsbepalingen, e.d.

Indien een bestelling buiten de Europese Unie wordt geleverd, kunnen er bijkomstige importkosten en lokale belastingen opgelegd worden die de klant dient te betalen wanneer hij/zij de goederen ontvangt. De regels hiervoor verschillen per land. Iedere lokale overheid bepaalt de precieze invoerrechten en douanekosten.